спортивна розвага для дітей «Казкова естафета».

20.09.2019 13:59
Активний руховий відпочинок – запорука здоров’я і доброго настрою дітей, їхнього постійного інтересу до фізичних вправ, уміння застосовувати набуті рухові навички в повсякденні. Оскільки діти мають особливу потребу у високій емоційній насиченості буття, особливе місце в системі фізичного виховання відводиться святам і спортивним розвагам, що дають можливість створити у дітей радісний настрій, викликати позитивні емоції, допомагають дитині самовиразитися, розкрити свій внутрішній потенціал, проявити творчість у руховій діяльності.
 
Саме тому 17 вересня 2019 року у нашому ЗДО цікаво і змістовно пройшла спортивна розвага для дітей «Казкова естафета».

 В атмосфері радісного, бадьорого настрою, в передбаченні зустрічі з казкою, діти відправились за вказаними орієнтирами у осінню подорож. І ось перша несподіванка – діти знаходять карту. Чия вона і хто її загубив, хто мандрує стежинами нашого дитсадка – на усі ці питання діти будуть мати відповідь, коли виконають ряд завдань. Вони виконували веселі спортивні казкові естафети, розгадували загадки від казкових героїв.

Сяючі очі дітей, усміхнені обличчя, радісний щебіт, небажання залишати цікавий світ гри - ось на такому емоційно-піднесеному рівні відбулося ще одне свято в нашому закладі.